Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Резултати од приговори за сместување во студентски домови

Резултати од приговори за сместување во студентски домови

 

Резултати од приговори за сместување во студентски домови

 

Скопје

 

Одговор по доставени приговори за сместување во студентски дом (примени студенти бруцоши)

 

Одговор по доставени приговори за сместување во студентски дом - бруцоши кои следат онлајн настава и нема да бидат примени додека не се промени одлуката на високообразовната установа 

 

Одбиени приговори на студенти бруцоши

 

Одговор по доставени приговори за сместување во студентски дом (студенти од втора и повисоки години на студии)

 

Одговор по доставени приговори за ослободување од партиципација и преместување од еден во друг во студентски дом (студенти од втора и повисоки години на студии)

 

Одговор по доставени приговори за сместување во студентски дом - студенти од втора и повисоки години на студии кои следат онлајн настава и нема да бидат примени додека не се промени одлуката на високообразовната установа 

 

Штип 

 

Одговор по доставени приговори за сместување во студентски дом 

 

Прилеп, Битола, Охрид

Одговор по доставени приговори за сместување во студентски дом и ослободување од партиципација 

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar