Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Отворени три нови повици на Европската Комисија наменети за земјите од проширувањето

Отворени три нови повици на Европската Комисија наменети за земјите од проширувањето

 

Отворени три нови повици на Европската Комисија наменети за земјите од проширувањето: 

-          Cluster Collaboration – Clusters go international 2020 call for proposals

-          Digital life sciences open call

-     EIDHR 2020 global call for proposals (for Enlargement and Neighbourhood countries) – таргет: граѓанско општество и владеење на демократија

[ среда, 07 октомври 2020 ] [ 1252 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar