Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Известување за отварање на дел од шифрите по Конкурсот за издавање на учебници за II година средно стручно четиригодишно образование

Известување за отварање на дел од шифрите по Конкурсот за издавање на учебници за II година средно стручно четиригодишно образование

 

Министерството за образование и наука – Педагошка служба ги известува авторите дека ќе се изврши отварање на дел од шифрите по Конкурсот за издавање на учебници  за II година средно стручно четиригодишно образование за следниот предмет:

 

14.СТРУКА/СЕКТОР:ШУМАРСКО ДРВОПРЕРАБОТУВАЧКА/ШУМАРСТВО И ОБРАБОТКА НА ДРВО

                14.6. Образовни профили/квалификации: Техничар за пејзажен дизајн

- Дендрологија

 

Отварањето на шифрите за горе наведените предмети  ќе се изврши во просториите на Министерството за образование и наука - Педагошка служба  ул.„Св.Кирил и Методиј„ бр.54 - 13 кат на 21.09.2020 година (ПОНЕДЕЛНИК) со почеток во 11.00 часот.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar