Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Добитници на стипендија „БОРИС ТРАЈКОВСКИ” за академската 2020/2021 година

Добитници на стипендија „БОРИС ТРАЈКОВСКИ” за академската 2020/2021 година

 

Добитници на

 стипендија „БОРИС ТРАЈКОВСКИ”

за студии од втор циклус (двегодишни) за извршната МБА Програма на СИТИ Колеџот, Меѓународниот факултет при Универзитетот Шефилд, лоциран во Солун, Грција

за академската 2020/2021 година

 

 

 1. Атанасовска Новески Викторија
 1. Божарова Ана
 1. Божовиќ Стојкоска Сања
 1. Василевска Марија
 1. Васовска Шахпаска Ангела
 1. Давчевска Маја
 1. Капсаров Коста
 1. Кјато Арта
 1. Крстевска Фидановска Христина
 1. Лазаревска Весна
 1. Павловска Оливера
 1. Паланов Савица
 1. Перчинкова Мила
 1. Радевска Николина
 1. Ристеска Јасмина
 1. Симоновска Маја
 1. Стојановски Марјан
 1. Стојменовска   Бојана
 1. Трајановска Елеонора
 1. Хаџихамза Каја Фјола

 

[ среда, 16 септември 2020 ] [ 899 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar