Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Резултати од јавниот повик за доделување на финансиска поддршка на ученици запишани во јавните средни училишта за купување на училишен прибор, а кои се од семејни домаќинства со низок доход, за време на вонредна состојба

Резултати од јавниот повик за доделување на финансиска поддршка на ученици запишани во јавните средни училишта за купување на училишен прибор, а кои се од семејни домаќинства со низок доход, за време на вонредна состојба

 

Листа со добитници на средства за купување училишен прибор

[ четврток, 10 септември 2020 ] [ 1160 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar