Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Формулар - пријава за упис во средно училиште во учебната 2020/2021

Формулар - пријава за упис во средно училиште во учебната 2020/2021

 

Пријава на македонски јазик, албански јазик, турски јазик и српски јазик

[ петок, 12 јуни 2020 ] [ 1662 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar