Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Резултати од конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови и други објекти во Република Северна Македонија за студиската 2019/2020 година во Штип

Резултати од конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови и други објекти во Република Северна Македонија за студиската 2019/2020 година во Штип

 

Почитувани,

Ве известуваме  дека се објавени резултатите  на студентите од погорните години запишани на додипломски студии кој се пријавиле на конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Северна Македонија за студиската 2019/2020 година во градот Штип. 

По објавување на списоците со рангирани студенти по домови, студентите  имаат право на приговор во рок од 5 дена кој се поднесува во Министерството за образование и наука до Комисијата за студентски домови за. градот Штип.

 

СД  „Браќа Миладиновци “ ШТИП

СД „Оаза“ – Штип

СД „Логос“ – Штип

СД „Хилјадников“- Штип

[ петок, 06 септември 2019 ] [ 114 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar