Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2024/2025

Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2024/2025

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se Qeveria e Rumanisë filloi  programin për ndarjen e bursave për shtetasit  e Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin akademik 2024/2025.

Qeveria e Rumanisë ndan 5 bursa për studime të magjistraturës, 5 bursa për studime të doktoratës dhe 5 bursa për pjesëmarrje në kurse verore për gjuhën, rumune kulturën dhe civilizimin.

Aplikimet për këto bursa duhet të dorëzohen në arkivin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, më së voni deri më  5 korrik 2024.

Të gjitha informacionet e nevojshme për këto bursa si dhe formularin e aplikimit, kandidatët e interesuar mund t`i shkarkojnë këtu.

 

Kontakt personi

Aleksandar Tutnovski

Email:аleksandar.tutnovski@mon.gov.mk

Tel: 076 485 053

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar