Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Bursa për hulumtues të rinj – Matsumae International Foundation (MIF)

Bursa për hulumtues të rinj – Matsumae International Foundation (MIF)

 

 

Ambasada e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Tokio njofton për mundësinë e marrjes së bursës nga Matsumae International Foundation  për hulumtuesit e rinj të cilët kërkojnë mundësi kërkimore në Japoni në fusha të ndryshme, me prioritet shkenca natyrore, mjekësi dhe inxhinieri.

Që nga themelimi i tij në vitin 1979, ky fondacion ka ftuar në Japoni rreth 870 hulumtues  nga më shumë se 120 vende të botës.

 

Bursat  kanë të bëjnë për një periudhë prej tre deri në gjashtë muaj,  prill  2024 dhe mars 2025.

 

Afati i aplikimit është nga 1 prill  2023 deri më 1 qershor 2023.

 

Shtojcë : MIF Research Fellowship Program 2024 Announcement

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar