Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Plani dhe protokollet për organizimin e mësimit në vitin shkollor 2021-2022

Plani dhe protokollet për organizimin e mësimit në vitin shkollor 2021-2022

 

PLANI PËR MBAJTJEN E MËSIMIT NË SHKOLLAT FILLORE DHE TË MESME

 

Protokoll për veprim të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut për realizimin e procesit edukativo-arsimor me prani fizike të nxënësve në vitin shkollor 2021/2022

 

Protokoll për veprim të shkollave të mesme në Republikën e Maqedonisë së Veriut për realizimin e procesit edukativo – arsimor me prani fizike të nxënësve në vitin shkollor 2020/2021

 

ALGORITMI SI PROCEDUR NËPËR  SHKOLLA NË RAST SE SHFAQEN NXËNËS ME SIMPTOMA

 

2021-2022 Egitim-ögretim yilinda ilkokul ve liselerde egitimin gerçeklestirilme plani (TR)
 
2021-2022 Egitim-Ögretim Yilinda Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ndeki Ilkokullarda Egitim Sürecini Yüz Yüze Gerçeklestirme Protokolü (TR)
 
2021-2022 Egitim-Ögretim Yilinda Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ndeki Liselerde Egitim Sürecini Yüz Yüze Gerçeklestirme Protokolü (TR)

 

Plan za odrzavanje nastave u osnovnim i srednjim školama u školskoj 2021/2022 godini (BS) 
Protokol za postupanje osnovnih škola u Republici Sjevernoj Makedoniji za realizaciju vaspitno obrazovnog procesa uz fizicko prisustvo ucenika u školskoj 2021/2022 godini (BS
 
Protokol za postupanje u srednjim školama u Republici Sjevernoj Makedoniji za realizaciju obrazovnog procesa uz fizicko prisustvo ucenika u akademskoj 2021/2022 (BS
 
План за одржавање наставе у основним и средњим школама у школској 2021/2022 години (SR)

 

Протокол за поступање основних школа у Републици Северној Македонији у реализацији васпитно-образовног процеса уз физичко присуство ученика у школској 2021/2022 години (SR)

 

Протокол за поступање средњих школа у Републици Северној Mакедонији у реализацији васпитно-образовног процеса уз физичко присуство у школској 2021/2022 години (SR)

 

 
 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar