Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Konkursi / Maqedonia 2025 ndan bursa për nxënës të talentuar të shkollës së mesme

Maqedonia 2025 ndan bursa për nxënës të talentuar të shkollës së mesme

 


OJQ ndërkombëtare Maqedoni 2025 ka shpallur thirrje për ndarjen e bursave për nxënës të talentuar të shkollës së mesme në vitin aktual 2021. Bursat janë në vlerë totale prej 60,000 denarë dhe do të ndahen përmes pagesës në 10 këste mujore.

Përveç bursës së rregullt, Fondi do të përpiqet të mbështesë mentorim dhe trajnime për zhvillimin personal dhe profesional të bursistëve të zgjedhur, praktikat e paguara në kompanitë maqedonase të theksuara  dhe aktivitete / mbështetje të ngjashme që do të jenë në interes të zhvillimit të tyre profesional.

Afati i fundit për aplikim është 15 Mars 2021.

Më tepër informata në linkun - https://cutt.ly/qkMmlsP

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar