Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Rezultatet e konkursit për ndarjen e bursave për studime deridiplomike të ciklit të parë jashtë vendit për vitin akademik 2023/2024
Back to top
Close Offcanvas Sidebar