Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Стипендии / Bursa për shkollë verore në gjuhën dhe kulturën sllovake

Bursa për shkollë verore në gjuhën dhe kulturën sllovake

 

 

 

Ambasada e Republikës së Sllovakisë në Shkup Ju njofton për  thirrje publike për ndarjen e bursave  për pjesëmarrje në Shkollën e 59-të Verore të Gjuhës dhe Kulturës Sllovake, e cila do të mbahet nga 30 korriku deri më 19 gusht 2023, me prani fizike në Fakultetin Filofofik pranë  Universitetit "Komenski" në Bratisllavë. (Faculty of Philosophy, Comenius University in Bratislava) dhe nga 31 korriku deri më 12 gusht 2023 me prezencë online.

Informacione më të hollësishme  mund të gjeni në ueb faqen:

https://slovak.minedu.sk/sk/

 Aplikimet mund të dorëzohen deri më datë  26 maj 2023, me qrast të njejtit   kenë  patjetër kodin përkatës të siguruar nga ana e Ambasadës së Republikës Sllovake.

 

 

Стипендии

Back to top
Close Offcanvas Sidebar