Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Thirrje për kërkime pasdiplomike

Thirrje për kërkime pasdiplomike

 

 

Arkivi Historik i Bashkimit Evropian (HAEU) pranë Institutit Universitar Evropian (EUI) në Firencë shpalli Thirrje për Aplikim  për programin e granteve kërkimore të financuara nga Fondi Ndërkombëtar i Vishegradit (IVF).

 

Programi i Granteve Kërkimore IVF mbështet studentët në programin  pasdiplomik në fazat e hershme nga Vishegradi, Ballkani Perendimor dhe vendet e Partneritetit Lindor për të kryer kërkime në HAEU në Firencë, me fokus në integrimin evropian.

 

Gjashtë grante kërkimore prej 5,000 Euro do të jenë në dispozicion për vitin 2023.

 

Informatat më të hollësishme për programin, si dhe kushtet dhe procedurën e aplikimit gjenden  këtu.

 

Afati i fundit për aplikim është 30 Prill 2023

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar