Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / PROGRAMI STUDIMOR PËR PËRGATITJE STUDIMORE NË UNIVERSITETIN E SHKENCAVE TË APLIKUARA NË PROVINCËN AUSTRIAKE BURGENLAND

PROGRAMI STUDIMOR PËR PËRGATITJE STUDIMORE NË UNIVERSITETIN E SHKENCAVE TË APLIKUARA NË PROVINCËN AUSTRIAKE BURGENLAND

 

         Universiteti i Shkencave të Aplikuara në provincën austriake të Burgenland njofton për mundësitë për qasje të studentëve maqedonas universitetit. Shumë vite më parë në këtë universitet është ofruar kurs parastudimi të quajtur “Programi i zhvendosjes”, ku regjistrohen studentë nga vende dhe kultura të ndryshme.

        Për dy ose katër semestra studentët i fitojnë aftësitë e nevojshme gjuhësore dhe kulturore në gjuhën gjermane dhe angleze për studimet universitare në Austri.

         Më shumë detaje rreth Programit mund të gjenden në "Bridging Programme" gjegjësisht në linkun e mëposhtëm:

https://www.fh-burgenland.at/en/studies/center-for-preparatory-courses/bridging-program/

 

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar