Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / REZULTATET E KONKURSIT TË SHPALLUR PËR TEMA DHE ESE „GJUHA IME – NJË URË MES MEJE DHE TEJE“

REZULTATET E KONKURSIT TË SHPALLUR PËR TEMA DHE ESE „GJUHA IME – NJË URË MES MEJE DHE TEJE“

 

 

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare

 Ditës Ndërkombëtare të Diversitetit Gjuhësor, Kulturor dhe Shumëgjuhësisë

21 Shkurt

Ministria e Arsimit dhe Shkencës shpall

 

REZULTATET E KONKURSIT TË SHPALLUR PËR ESE ME TEMË

 

GJUHA IME –URË NDËRMJET MEJE DHE TEJE

 

Esetë fituese në gjuhën maqedonase:

 

Çmimi i parë:

 

Eseja më e mirë në gjuhën maqedonase

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e tetë

Shkrimtari i humbur

SHFK „Goce Dellçev” Prilep

 

 

Vendi i dytë:

 

Mirënjohje për fituesin e vendit të dytë për ese në gjuhën maqedonase

 

Klasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e shtatë

Hgi1908

SHFK Dane Krapçev” – Gazi Babë

 

 

 

            Vendi i tretë:

 

Mirënjohje për fituesin e vendit të tretë për ese në gjuhën maqedonase

 

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e nëntë

  30 shkurt

 

SHFK Sh. Kliment Ohridski” Makedonski Brod

Esetë fituese në gjuhën shqipe:

 

               Vendi i parë :

    

Eseja më e mirë në gjuhën shqipe:

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e shtatë

          EQMS10

SHFK „Hasan Prishtina” - Çair

 

 

               Vendi i dytë :

 

Mirënjohje për fituesin e vendit të dytë për ese në gjuhën shqipe

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e nëntë

               6541

SHFK „Goce Dellçev” Tetovë

 

 

               Vendi i tretë :

 

 

Mirënjohje për fituesin e vendit të tretë për ese në gjuhën shqipe

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e nëntë

B10101

SHFK „Imri Elezi” - Çair

  

 

 

 

     Esetë fituese në gjuhën turke:

 

Çmimi i parë :

 

Eseja më e mirë në gjuhën turke

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e tetë

REBABE 3

SHFK  „Tefejjuz”

 

Vendi i dytë :

 

Mirënjohje për fituesin e vendit të dytë për ese në gjuhën turke

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e shtatë

ruyasherif1503

SHFK  „Tefejjuz”

 

 Vendi i tretë:

 

Mirënjohje për fituesin e vendit të tretë për ese në gjuhën turke

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla fillore

 

Klasa e nëntë

Gynesh

SHFK  „Tefejjuz”

 

 

 

Esetë fituese në gjuhën boshnjake:

 

 

Çmimi i parë :

 

 

 Eseja më e mirë në gjuhën boshnjake

 

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e nëntë

2209/dž

SHFK Alija Avdoviq” Studeniçan

 

 

Vendi i dytë :

 

Mirënjohje për fituesin e vendit të dytë për ese në gjuhën boshnjake

 

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e tetë

Sreça

с.

SHF Diturija” f.Lubin Saraj

 

 

 

 

Vërejtje : Në gjuhën serbe nuk është dorëzuar asnjë ese.

 

 

 

 

 

Esetë fituese në gjuhën angleze:

 

Çmimi i parë :

 

Eseja më e mirë në gjuhën angleze

 

 

Кlasa

 

Shifra e nxënësit

 

Shkolla Fillore

 

 

Klasa e tetë

Candy

 

 

SHFK  „Llazo Trpovski” Karposh

 

 

 

Vendi i dytë:

 

 

Mirënjohje për fituesin e vendit të dytë për ese në gjuhën angleze

 

 Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e gjashtë

Irten 10

SHFK Rajko Zhinzifov” Kisella Vodë

 

 

       Vendi i tretë :

       

Mirënjohje për fituesin e vendit të tretë për ese në gjuhën angleze

 

Кlasa

Shifra e nxënësit

Shkolla Fillore

 

Klasa e tetë

mother12tongue12

SHFK „Llazo Trpovski” Karposh

 

 

 

 

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar