Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Pagesat e të drejtave të nxënësve dhe studentëve në bazë të bursave dhe racionit do të realizohen deri në fund të janarit

Pagesat e të drejtave të nxënësve dhe studentëve në bazë të bursave dhe racionit do të realizohen deri në fund të janarit

 

Pagesat e të drejtave të nxënësve dhe studentëve në bazë të bursave dhe racionit do të realizohen deri në fund të janarit

 

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se pagesat për bursat e nxënësve , bursat​ e studentëve brenda dhe jashtë vendit dhe racionet e subvencionuara të studentëve do të realizohen​brenda javës së ardhshme.

 

Baza e pagesës është miratimi i Programit për realizimin dhe zhvillimin e veprimtarisë në standardin​ e studentëve për vitin 2023 dhe Programin për realizimin dhe zhvillimin e veprimtarisë në standardin​e nxënësve për vitin 2023, të cilat tanimë janë dorëzuar​ deri te komisionet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 

Programet do të miratohen në seancën e ardhshme të Qeverisë, në bazë të të cilit program​-MASH-i do të shlyejë të gjitha detyrimet e papaguara financiare të nxënësve dhe studentëve.

 

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar