Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2023/2024

Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2023/2024

 

 

Ministria e Arsimit dhe e Shkencës bën me dije se Ministria e Punëve të Jashtme të Rumanisë ka nisur një program për bursa për shtetas të huaj për vitin akademik 2023/2024.

 

Bursat do të dedikohen për shtetas të huaj që vijnë nga vende jashtë BE-së, për studime universitare, master dhe doktoraturë në të gjitha fushat, me përjashtim të mjekësisë, stomatologjisë dhe farmacisë.

Të gjitha informacionet e nevojshme për këto bursa mund të gjenden në faqen zyrtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rumanisë: https: //www.mae.ro/en/node/10251

 

Aplikimet për këto bursa dorëzohen në mënyrë elektronike, jo më vonë se data 01 mars 2023, në adresën e mëposhtme të internetit: https://scholarships.studyinromania.gov.ro/

 

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar