Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Studentët i morën mjetet për racion të subvencionuar të studentëve

Studentët i morën mjetet për racion të subvencionuar të studentëve

 

 

Studentët të cilët aplikuan në thirrjen e MASH për realizimin e së drejtës për racion të subvencionuar të studentëve dhe i plotësuan kushtet, me këtë bazë sot në llogaritë e tyre të transaksionit morën mjetet në shumë prej 6.480 denarë. Bëhet fjalë për thuajse 29 mijë studentë, ndërsa mjetet i referohen gjysmës së muajit shtator dhe për muajin tetor dhe nëntor.

 

Studentët e tjerë të cilët nuk e kanë realizuar të drejtën e racionit të subvencionuar të studentëve, kanë mundësi të parashtrojnë kundërshtim në adresën elektronike subvencioniran.obrok@mon.gov.mk.

 

Rikujtojmë se gjatë thirrjes për realizimin e të drejtës së racionit të subvencionuar të studentëve e cila zgjati nga data 25 nëntor deri më 3 dhjetor, janë pranuar mbi 31 mijë aplikime.

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar