Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / MASH po intensifikon shpërndarjen e teksteve shkollore për nxënësit e shkollave fillore

MASH po intensifikon shpërndarjen e teksteve shkollore për nxënësit e shkollave fillore

 

MASH po intensifikon shpërndarjen e teksteve shkollore  për nxënësit e shkollave fillore

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës po intensifikon shpërndarjen e teksteve shkollore për nxënësit e klasës së parë, të dytë, të katërt dhe të pestë në arsimin fillor. Sigurimi i materialeve të nevojshme mësimore për nxënësit e shkollave fillore po realizohet  sipas dinamikës së caktuar.

 

Sot nxënësit e fshatit Llopat dhe Çerkez të Kumanovës, si dhe shkollat ​​e Komunave të Sarajit, Strugës dhe Bogovinës, në përputhje me kontratat e botimit , do të marrin tekstet shkollore: Gjuhë Shqipe dhe Matematikë për klasën e parë, Shkenca Natyrore për klasën e parë, të dytë dhe të katërt, Histori dhe Shoqëri për klasën  e katërt dhe të pestë, të gjitha në gjuhën mësimore shqipe.

 

Gjatë ditës së djeshme, po ashtu në përputhje me marrëveshjen e katërt, janë dorëzuar tekstet shkollore  në gjuhën mësimore shqipe në Komunën e Likovës, Tetovës dhe Zhelinës.

[ Friday, December 2, 2022 ] [ 1 ]

 

Lajme dhe Ngjarje

Kumtesë
4/15/2024
Back to top
Close Offcanvas Sidebar