Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Shaqiri mori pjesë në shënimin e 30-vjetorit të themelimit të Komisionit të Letrave me Vlerë

Shaqiri mori pjesë në shënimin e 30-vjetorit të themelimit të Komisionit të Letrave me Vlerë

 

Shaqiri mori pjesë në shënimin e 30-vjetorit të themelimit të Komisionit të Letrave me Vlerë

 

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri sot ka marrë pjesë në shënimin e 30 vjetorit të themelimit të Komisionit për Letrat me Vlerë.

 

Komisioni i Letrave me Vlerë si partner i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës vitet e fundit është pjesë e rrjetit të institucioneve që ofrojnë mësim praktik për nxënësit e shkollave të mesme. Gjatë orëve praktike studentët kanë mundësi të njihen me funksionimin e tregut të letrave me vlerë dhe punën e këtij organi. Realizimi i orëve të tilla praktike u mundëson studentëve të fitojnë njëfarë eksperience pune, e cila është element i detyrueshëm i çdo programi mësimor për kualifikimin në arsimin profesional për profesionin në vend.

[ Monday, June 20, 2022 ] [ 1 ]

 

Lajme dhe Ngjarje

KUMTESE
8/9/2022
Back to top
Close Offcanvas Sidebar