Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Mundësitë e financimit në cloud

Mundësitë e financimit në cloud

 

Mundësitë e financimit në cloud

 

Projekti OCRE po jep raundin e fundit të financimit të adoptimit të cloud për studiuesit dhe projektet e tyre kërkimore. Projektet mund të bashkëpunojnë me furnizuesit e OCRE Cloud dhe së bashku të aplikojnë për deri në 500,000 € për projekt për të financuar infrastrukturën cloud, platformën dhe shërbimet softuerike që nxisin shkathtësinë dhe përshpejtojnë rezultatet për projektet e tyre kërkimore kualifikuese. Projektet gjithashtu mund të bashkohen, por për shkak të kufizimeve ligjore në mekanizmin e financimit, projekti kryesor ose aplikanti duhet të jetë një institucion në BE+MB.

 

https://www.ocre-project.eu/services/cloud-suppliers/country/macedonia 

 

Lajme dhe Ngjarje

KUMTESE
8/9/2022
Back to top
Close Offcanvas Sidebar