Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Njoftim për bursa kërkimore tre mujore të doktoratës dhe pasdoktoratës në Rumani për vitin 2022-2023

Njoftim për bursa kërkimore tre mujore të doktoratës dhe pasdoktoratës në Rumani për vitin 2022-2023

 

 

Ambasada e Rumanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut njofton se Ministria e Punëve të Jashtme e Rumanisë, përmes programit Eugen Ionescu, ndanë 3 (tre) bursa mujore të doktoratës dhe pasdoktoratës për kërkim  dhe mobilitet në institucionet shtetërore të arsimit të lartë në Rumani.

Këto bursa realizohen në bashkëpunim me rrjetin global frankofon të institucioneve të arsimit të lartë dhe kërkimit (AUF) Agence universitaire de la Frankofonie.

Informacionet më të hollësishme në lidhje me këto bursa mund të merren në faqen e internetit në vazhdim  (AUF) Agence universitaire de la Frankofonie:

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-et-postdoctorale-eugen-ionescu-appel-candidatures-2022-2/

Kjo thirrje për bursë do të jetë e hapur deri më 20 nëntor 2022.

Periudha e mobilitetit  1 maj – 31 korrik 2023

Informacionet më të hollësishme në lidhje me këto bursa mund të merren në adresën në vazhdim : bourses-ei@auf.org

 

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar