Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Мiratohen 70 aksione të reja COST (European Cooperation in Science and Technology)

Мiratohen 70 aksione të reja COST (European Cooperation in Science and Technology)

 

Më 27 maj 2022, Bordi i Drejtorëve të COST (European Cooperation in Science and Technology) konfirmoi financimin e 70 aksioneve të reja COST.

Të gjithë  informatat rreth  promoiconeve  të reja COST gjenden në linkun: e

https://www.cost.eu/uploads/2022/05/oc-2021-1_Approved-Actions-Booklet.pdf

Personi për kontakt për  programin COST (European Cooperation in Science and Technology) në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës:

Аleksandar Tutunovski

COST – National Coordinator (CNC)

е-mail: aleksandar.tutnovski@mon.gov.mk

tel: 076 485 053

 

Lajme dhe Ngjarje

KUMTESE
8/9/2022
Back to top
Close Offcanvas Sidebar