Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Bursa nga Ministria e Sipërmarrësisë dhe Turizmit të Rumanisë për vitin akademik 2022/2023

Bursa nga Ministria e Sipërmarrësisë dhe Turizmit të Rumanisë për vitin akademik 2022/2023

 

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se Ministria e Sipërmarrësisë dhe Turizmit të Rumanisë ka filluar program për bursa për shtetas të huaj për vitin akademik 2022/2023.

Të gjitha informacionet e nevojshme për këto bursa kandidatët e interesuar mund t`i gjejnë në faqen zyrtare të Ministrisë së Sipërmarrësis dhe Turizmit të Rumanisë:http://www.imm.gov.ro/ro/2018/11/13/acordarea-de-burse-de-studii-in-romania-pentru-cetatenii-straini/

 

Aplikimet për këto bursa dorëzohen në formë elektronike, më së voni deri më datë 31 korrik 2022, në adresën e mëposhtme të emailit: burse2022@dce.gov.ro.

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar