Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Bursa për studime në universitetet dhe institutet në Indi

Bursa për studime në universitetet dhe institutet në Indi

 

 

Ambasada e Republikës së Indisë në Sofje njofton se ICCR ICCR (Indian Consul for Cultural Relations) ndanë 2 bursa për studentët  nga Republika e Maqedonisë së Veriut, në universitetet dhe institutet indiane për vitin akademik 2022-2023.

 

Informacionet më të hollësishme  gjenden në: http://a2ascholarships.iccr.gov.in/

 

Parashtrimi  i aplikimeve do të fillojë më 25.01.2022.

 

E-mail kontakti: pol.sofia@mea.gov.in

 

 

Lajme dhe Ngjarje

K U M T E S Ë
5/27/2022
Back to top
Close Offcanvas Sidebar