Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Lista e fituesve të bursës për studime të ciklit të dytë në vend për vitin akademik 2021/2022

Lista e fituesve të bursës për studime të ciklit të dytë në vend për vitin akademik 2021/2022

 

 

 

Lista e fituesve të bursës për studime të ciklit të dytë në vend për vitin akademik 2021/2022

Numri rendor

Emri dhe Mbiemri

Qyteti

Gjithsej susksesi mesatar nga cikli i parë

1

Puhiza Iseni

Tetovë

9.88

2

Stefani Josifovska

Shkup

9.88

3

Grella Ajvazi

Tetovë

9.86

4

Matej Kostoski

Shkup

9.86

5

Marko Kamillovski

Shkup

9.85

6

Ana Josimovska

Скопје

9.78

7

Marija Stojanoska

Prilep

9.67

8

Marija Neceva

Shkup

9.63

9

Angella Ivanova

Shkup

9.33

10

Darko Cebov

Koçan

9.3

11

Jovana Petkovska

Nagoriçani Vjetër, Kumanovë

9.13

12

Martin Kostovski

Скопје

9.09

13

Hristijan Beçvinovski

Mogillë, Manastir

8.81

14

Filip Stojanovski

Berovë

8.81

Fituesit e bursës në adresën e shtëpisës do të marrin aktvendim për pranimin e aplikimit, dhe do të kontaktohen për nënshkrimin e marrëveshjes së përgjigjeve për ndarjen e bursës.

Kandidatët që nuk janë në listën e fituesve të bursës, në adresën e shtëpisë do të marrin aktvendim ku do të shënohet arsyeja për shkak të cilës aplikimi nuk është pranuar, si dhe udhëzim për mjet të drejtë kundër aktvendimit të njëjtë.

 

Konkursi për ndarjen e bursave për studime akademike të ciklit të dytë në vend për vitin akademik 2021/2022, nr. 15-11409/2 të datës 30.07.2021, për shkak të mosplotësimit të kuotës së numrit të paraparë për ndarjen e bursave, mbetet i hapur.

 

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar