Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2022/2023

Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2022/2023

 

 

Ministria e Arsimit dhe e Shkencës bën me dije se Ministria e Punëve të Jashtme të Rumanisë ka nisur një program për bursa për shtetas të huaj për vitin akademik 2022/2023.

Bursat do të dedikohen për shtetas të huaj që vijnë nga vende jashtë BE-së, për studime universitare, master dhe doktoraturë në të gjitha fushat, me përjashtim të mjekësisë, stomatologjisë dhe farmacisë.

Të gjitha informacionet e nevojshme për këto bursa mund të gjenden në faqen zyrtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rumanisë: https://www.mae.ro/en/node/10251

Aplikimet për këto bursa dorëzohen në mënyrë elektronike, jo më vonë se data 15 mars 2022, në adresën e mëposhtme të internetit: https://scholarships.studyinromania.gov.ro/

 

Lajme dhe Ngjarje

K U M T E S Ë
5/27/2022
Back to top
Close Offcanvas Sidebar