Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / MASH: pagesë të realizuar të bursave të nxënësve dhe të studentëve për muajin maj

MASH: pagesë të realizuar të bursave të nxënësve dhe të studentëve për muajin maj

 

MASH: pagesë të realizuar të bursave të nxënësve dhe të studentëve për muajin maj

 

 

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës informon se është realizuar pagesa e mjeteve për bursat e nxënësve dhe studentëve për muajin maj 2021.

Të gjithë shfrytëzuesit e bursave që i ndan Ministria e Arsimit dhe Shkencës për nxënës të shkollave të mesme, studentë të regjistruar në studime deridiplomike në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, si dhe studentë të regjistruar në ndonjë nga universitetet më të mira në botë sipas rang listës së Shangait, tashmë kanë marrë mjetet në llogaritë e veta.

Praktika e pagesës së rregullt mujore të mjeteve për bursat e nxënësve dhe të studentëve të vendosura në fillim të vitit, do të vazhdojë në periudhën e ardhshme, sepse është me rëndësi të veçantë të rinjtë t`i marrin mjetet në kohë që i meritojnë dhe që nënkuptojnë motivim dhe mbështetje në proces edukimit të tyre.

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar