Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Thirrje publike për pjesëmarrje në sektorin qytetar në ndjekjen e implementimit të Strategjisë për transparencën e Qeverisë

Thirrje publike për pjesëmarrje në sektorin qytetar në ndjekjen e implementimit të Strategjisë për transparencën e Qeverisë

 


Ministria e Arsimit dhe Shkencës e shpërndan informatën e Këshillit për Bashkëpunim dhe Zhvillim të sektorit qytetar se është shpallur  thirrje publike për pjesëmarrje të një përfaqësuesi të Sektorit Qytetar në Grupin e Punës për ndjekje të progresit në zbatimin e Strategjisë për Transparencë të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut (2019-2021).

 

Paraqitja me dokumentacionin e plotë duhet të dorëzohet përmes postës elektronike në nvosorabotka@gs.gov.mk me shënimin "Paraqitja për Strategjinë e GP për Transparencë" më së voni deri më 11 Mars 2021.

 

Më tepër informata në www.nvosorabotka.gov.mk.

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar