Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Konkursi / Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2021/2022

Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2021/2022

 

Bursa për studime në Rumani për vitin akademik 2021/2022

 


Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se Ministria e Punëve të Jashtme е Rumanisë ka filluar program për bursa për shtetas të huaj për vitin akademik 2021/2022.

 Bursat do të jenë të dedikuara për shtetas të huaj që vijnë nga vendet që nuk janë në BE, për studime deridiplomike, të magjastraturës dhe doktoraturës në të gjitha fushat, me përjashtim të mjekësisë, stomatologjisë dhe farmacisë.

Të gjitha informacionet e nevojshme kandidatët e interesuar do të mund t`i gjejnë në ueb-faqen zyrtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rumanisë: https://www.mae.ro/en/node/10251


Aplikimet mund të dorëzohen formë elektronike deri në Ambasadën e Rumanisë në Shkup skopje@mae.ro ose në Ambasadën e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Bukuresht, më së voni deri më 30 Prill të vitit 2021.

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar