Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Konkursi / Bursa për studime deridiplomike, të magjistraturës dhe doktoraturës për vitin akademik 2021/2022

Bursa për studime deridiplomike, të magjistraturës dhe doktoraturës për vitin akademik 2021/2022

 

 

Ambasada e Republikës së Turqisë në Shkup shpall thirrje për aplikim për studentët nga Republika e Maqedonisë së Veriut për bursa në kuadër të programit "Turkiye Scholarships" për vitin akademik 2021/2022.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për bursa të dedikuara për studime derisiplomike, të magjistraturës dhe studime të doktoraturës, drejtpërdrejtë ose individualisht përmes ueb faqes : www.turkiyeburslari.gov.tr  ku mund të gjenden të gjitha informatat e nevojshme në lidhje mme thirrjen.

Afati  i fundit për parashtrimin e fletëaplikimeve është 20 shkurt 2021.[ Wednesday, January 13, 2021 ] [ 1 ]

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar