Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Konkursi / Bursa për realizimin e kursit të plotë për doktoraturë në institucionet e larta arsimore në Brazil

Bursa për realizimin e kursit të plotë për doktoraturë në institucionet e larta arsimore në Brazil

 

 

Ambasada e Republikës Federale e Brazilit dorëzoi njoftim diplomatik, ku informon se “ Koordinimi për përmirësimin e personelit në arsimin e lartë” (CAPES) ka shpallur ofertë për 50 bursa për realizimin e kursit të plotë për doktoraturë në institucionet e larta arsimore në Brazil, në kuadër të Marrëveshjes për program pasdiplomik për studentë  ( PEC-PC), për pranim në vitin 2021.  

 

 

Informacionet më të hollësishme në lidhje me aplikimin mund të gjenden në ueb faqen:  http://www.inscricao.capes.gov.br

 

 

Në shtojcë është  nota  nga Ambasada  Federale e Republikës së Brazilit në Sofje nr. 28, për njohjen me kushtet e përgjithshme për mënyrën e aplikimit për këto bursa. 

 

[ Monday, January 11, 2021 ] [ 1 ]

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar