Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Thirrje publike për studentët që të sigurojnë tutori për nxënësit e shkollave fillore

Thirrje publike për studentët që të sigurojnë tutori për nxënësit e shkollave fillore

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se në rrjedhë është thirrje publike që studentët të marrin pjesë në realizimin e programit për sigurimin e tutorëve të nxënësve në shkollat fillore.

Programi parasheh sigurimin e orëve plotësuese falas për nxënësit në lëndët që janë pjesë e planit mësimor për arsimin fillor, me qëllim të  sigurojë mbështetje plotësuese në zotërimin e materies mësimore.

Thirrja për pjesëmarrje në programin u dedikohet studentëve të rregullt që dëshirojnë vullnetarisht të mësojnë nxënës sipas programit të  mësimdhënësit përgjegjës për paralelen përkatëse të shkollës fillore.

Programin për sigurimin e tutorit të nxënësve ku janë të shënuara të gjitha kushtet dhe kriteret për pjesëmarrje mund të shikohet në linkun.

Aplikimi bëhet përmes portalit www.konkursi.mon.gov.mk, ku njëherazi  kohë është publikuar edhe udhëzuesi për paraqitje, si dhe fletëparaqitja për pjesëmarrje në programin.

[ Friday, October 23, 2020 ] [ 206 ]

 

Lajme dhe Ngjarje

Kumtesë
4/15/2024
Back to top
Close Offcanvas Sidebar