Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Linjë për ndihmë dhe mbështetje psikosociale të prindërve, të fëmijëve dhe të rinjve

Linjë për ndihmë dhe mbështetje psikosociale të prindërve, të fëmijëve dhe të rinjve

 

Linjë për ndihmë dhe mbështetje psikosociale të prindërve, të fëmijëve dhe të rinjve

 

Në kohë të pandemisë, mbështetja psikosociale është më e rëndësishme për ruajtjen e shëndetit mendor të fëmijëve, nxënësve dhe prindërve. Në atë drejtim, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Punës dhe Politikës Sociale në bashkëpunim me Klinikën Universitare të Psikiatrisë vendosën linjë për ndihmë të prindërve të fëmijëve dhe të rinjve. Numri i telefonit 072 912 676 është i disponueshëm nga ora 09:00 deri në 19:00.

[ Monday, October 5, 2020 ] [ 120 ]

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar