Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Соопштение за автори на учебници

Соопштение за автори на учебници

 

Соопштение

 

Министерството за образование и наука – Педагошка служба ги известува авторите дека ќе се изврши отварање на дел од шифрите по Конкурсот за издавање на  учебници  во деветгодишно основно образование  за следните предмети:

 

1. Македонски јазик за III одделение во деветгодишно основно образование,

2. Босански јазик за III одделение во деветгодишно основно образование

 

Отварањето на шифрите за горе наведените наставни предмети  ќе се изврши во просториите на Министерството за образование и наука - Педагошка служба  ул.„Св.Кирил и Методиј„ бр.54 - 13 кат на 23.05.2023 година (ВТОРНИК) со почеток во 11.00 часот.

[ петок, 19 мај 2023 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar