Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Оглас за ангажирање на консултантска фирма за вршење на ревизија на проектна документација за потребите на проектна единица при МОН

Оглас за ангажирање на консултантска фирма за вршење на ревизија на проектна документација за потребите на проектна единица при МОН

 

Проектот за  Енергетски Ефикасна Рехабилитација на Студентски Домови во Северна Македонија при Министерството за образование и наука, има потреба од набавка на следнава услуга: Ангажирање на консултатска фирма за вршење на резвизија на проектна докумнтација за потребите на проектната единица.
 
Сите услови се дефинирани во документрацијата која е прикачена на линкот подолу. Доставувањето на понудите треба да биде извршено најдоцна до 20.12.2021 со доставување на техничката понуда и финансиката понуда во две посебни пликоа во архивата на Министерството за образование и наука со назнака за огласот и проектната единица.
 
За било какви дополнителни информации Ви стоиме на располагање на следниот маил zoran.lazarevski@mon.gov.mk
 
 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar