Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Листи со примени студенти бруцоши во студентските домови во Скопје

Листи со примени студенти бруцоши во студентските домови во Скопје

 

 ДСД „Гоце Делчев“ - примени
 ДСД „Гоце Делчев“ - примени по алтернатива
 ДСД „Гоце Делчев“ - одбиени
 ДСД „Кузман Јосифовски - Питу“ - примени
 ДСД „Кузман Јосифовски - Питу“ - одбиени
 ДСД „Пелагонија“ - примени
 ДСД „Томе Стефановски - Сениќ“ - примени
 ДСД „Стив Наумов“ - Скопје (згради 1 и 2) - примени
 ДСД „Стив Наумов“ - Скопје (нови бараки) - примени
 ДСД „Стив Наумов“ - Скопје (трета зграда) - примени
 ДСД „Стив Наумов“ - Скопје (нови бараки) - примени по алтернатива
 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar