Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Резултати од повик за финансирање на проекти за реконструкција на училишни објекти со средства од буџетот на МОН

Резултати од повик за финансирање на проекти за реконструкција на училишни објекти со средства од буџетот на МОН

 

Резултати од рангирањето на проекти по пристигнати и неодбиени апликации (барања) од Јавниот повик за доставување на апликации (барања) за финансирање на проекти за реновирање на училишни објекти нa општински основни и средни училишта под надлежност на општините и на Градот Скопје со средства од Буџетот на Министерството за образование и наука

 

Линк до јавниот повик 

 

Јавен повик за доставување на апликации (барања) за финансирање на проекти за реновирање на училишни објекти нa општински основни и средни училишта под надлежност на општините и на Градот Скопје со средства од Буџетот на Министерството за образование и наука

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar