Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Службеник за млади

Службеник за млади

 

Согласно член 23 од Законот за младинско учество и младински политики, Министерството за образование и наука одреди службеник за млади, лице одговорно за работењето на Канцеларијата за млади за координирање, спроведување и следење на прашања од интерес на младите во делокругот на надлежностите на министерството:

- Анастасија Трајковска (anastasija.trajkovska@mon.gov.mk)

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar