Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Резултати од Конкурс за поврат на средства на студенти за купен музички инструмент за академската 2020/2021 година

Резултати од Конкурс за поврат на средства на студенти за купен музички инструмент за академската 2020/2021 година

 

Прифатени апликации

Одбиени апликации

[ понеделник, 29 март 2021 ] [ 0 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar