Министерство за образование и наука

  / Банери / Нацрт верзија на Концепцијата за основно образование

Нацрт верзија на Концепцијата за основно образование

 

Нацрт верзија на Концепцијата за основно образование

- верзија на македонски јазик

- верзија на албански јазик

- верзија на турски јазик

- верзија на босански јазик

- верзија на српски јазик 

Вашите коментари, предлози и сугестии за унапредување на содржината на документот, можете да ги доставите на електронската адреса koncepcija@mon.gov.mk, најдоцна до 20 јануари 2021 година.  

[ среда, 23 декември 2020 ] [ 0 ]

 

Банери

Back to top
Close Offcanvas Sidebar