Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Концепции / Концепт за развивање на систем за образование од далечина во основните и средните училишта во Република Северна Македонија

Концепт за развивање на систем за образование од далечина во основните и средните училишта во Република Северна Македонија

 

[ четврток, 30 јули 2020 ] [ 2156 ]

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar