Министерство за образование и наука

  / Протоколи / Протокол за утврдување на процедурата за запишување на ученици во прво одделение во основните училишта

Протокол за утврдување на процедурата за запишување на ученици во прво одделение во основните училишта

 

[ вторник, 02 јуни 2020 ] [ 610 ]

 

Протоколи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar