Министерство за образование и наука

  / Формулари и пријави / Полагање на стручен испит

Полагање на стручен испит

 

Министерството за образование и наука ви доставува два урнеци за полагање на стручен испит за приправници од средните и основни училишта.

Пријава за полагање на стручен испит - Основни училишта

Пријава за полагање на стручен испит - Средни училишта

 

Формулари и пријави

Back to top
Close Offcanvas Sidebar