Министерство за образование и наука

  / Заштита на личните податоци / Едукативни видеа

Едукативни видеа

 

Права на субјектите на лични податоци, право на пристап до личните податоци, видео надзор, технички и организациски мерки, препораки за младите за безбедно користење на Интернет и социјалните мрежи..

Права на субјектите на лични податоци

 

Право на пристап до личните податоци

 

Видео надзор

 

Технички и организациски мерки

 

Препораки за младите за безбедно користење на Интернет и социјалните мрежи

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar