Почитувани,

Министерството за образование и наука ги отпочна активностите за спроведување на обемен тригодишен проект кој опфаќа реконструкција на сите средни и основни училишта во Република Македонија. За успешна реализација на овој проект, неопходна е непристрасна и реална оценка на физичките потреби на училиштата. Министерството за образование и наука врз основа на податоците добиени од сите Училишта ќе изврши проценка на потребите и ќе изврши физички увид на лице место. Проценката на потребите и приоритетите ќе се одвива во неколку фази согласно разработен систем за прибирање и обработка на податоците. Целата постапка целосно е објаснета во дописот до училиштата.

До прашалникот може да пристапите овде

Сите училишта што имаат подрачни училишта треба да го преземат формуларот подолу и да го достават во печатена верзија до подрачните, а потоа откако подрачните ќе ги пополнат податоците да го вратат прашалникот до централното училиште, кое треба да ги внесе податоците и за подрачните во електронскиот прашалник.

Верзија подготвена за подрачните училишта

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

Screenshot 1

e-cris  

Integrirano-meguetnicko-obrazovanie

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook