spiro alb

Zëvendës ministër i Arsimit dhe Shkencës


Spiro Ristovski mori funksionin zëvendës ministër më 10 korrik të vitit 2014.
I lindur më 06 korrik, 1981 në Shkup

Përvoja profesionale

2014-Zëvendës ministër
2013-2014-Ministër i Arsimit dhe Shkencës
2011-2013-Ministër I Punës dhe Politikës Sociale
2008-2011-Zëvendës ministër i Punës dhe Politikës Sociale
2007-2008-Zëvendës drejtor I Agjencisë për supervision dhe financimit kapital të sigurimit pensional
2005-2006-Juristë në sektorin privat

Arsimimi

2005 – Jurist I diplomuar, Fakulteti Juridik “Justinijan Prvi”-Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi” - Shkup

pistar-2

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

spiro alb

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

horizontal alb

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook