Set të dhënash në format të papërpunuar.

 

PHQ nota + shkolla 25.01.2013 (.ODS формат, Linux office, се отвара и во повеќето Excel верзии)

____________________________________________________________________________


PHQ nota + shkolla, 2011/2012 (.ODS формат, Linux office, се отвара и во повеќето Excel верзии)

PHQ nota, 2011/2012 (.CSV формат, се отвара со обични текст едитори)

PHQ shkolla, 2011/2012 (.CSV формат, се отвара со обични текст едитори)

Përshkrim i meta të dhënave:

SCHOOL_YEAR – viti shkollor
SCHOOL_CODE - numri identifikues i shkollës, shifra e vetme
SCHOOL -  emri i shkollës
SUBJECT -  lënda që i referohet notës
GRADE - niveli/viti në sistemin arsimor
SCHOOL_CLASS_ID - shifra e vetme e paraleles
SCHOOL_CLASS_TYPE -  lloji i paraleles
SCHOOL_PROGRAM_TYPE -  lloji i arsimit
SCHOOL_CLASS_CODE -  kodi i paraleles së shkollës
SCHOOL_CLASS_NAME - drejtimi
SEMESTER_1_RESULT_1 - numri i notave 1 në gjysëm vjetorin e parë
SEMESTER_1_RESULT_2 - numri i notave 2 në gjysëm vjetorin e parë
SEMESTER_1_RESULT_3 - numri i notave 3 në gjysëm vjetorin e parë
SEMESTER_1_RESULT_4 - numri i notave 4 në gjysëm vjetorin e parë
SEMESTER_1_RESULT_5 - numri i notave 5 në gjysëm vjetorin e parë
SEMESTER_2_RESULT_1 - numri i notave 1 në gjysëm vjetorin e dytë
SEMESTER_2_RESULT_2 - numri i notave 2 në gjysëm vjetorin e dytë
SEMESTER_2_RESULT_3 - numri i notave 3 në gjysëm vjetorin e dytë
SEMESTER_2_RESULT_4 - numri i notave 4 në gjysëm vjetorin e dytë
SEMESTER_2_RESULT_5 - numri i notave 5 në gjysëm vjetorin e dytë
FINAL_GRADE_RESULT_1 - nota të përfunduara 1 në fund të vitit
FINAL_GRADE_RESULT_2 - nota të përfunduara 2 në fund të vitit
FINAL_GRADE_RESULT_3 - nota të përfunduara 3 në fund të vitit
FINAL_GRADE_RESULT_4 - nota të përfunduara 4 në fund të vitit
FINAL_GRADE_RESULT_5 - nota të përfunduara 5 në fund të vitit

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook