Ministria e Arsimit dhe Shkencës për vitin e ri akademikë 2014/2015 do të ndajë bursa të ciklit të parë dhe të dytë për kandidatët të pranuar në studime në njërin nga 100 universitetet e para të ranguara, përkatësisht 200 universitetet e ranguara në lëmin e shkencave teknike, sipas rang listës së fundit të publikuar të universiteteve globale për arsimim të lartë nga Instituti për arsimim të lart pranë Universitetit CIO TONG të Shangait.

Shpallje për bursa për studime deri diplomike të ciklit të parë jashtë vendit (2014/2015)

Shpallje për bursa për studimet akademike të ciklit të dytë jashtë vendit (2014/2015)

pishtar l sajt AL

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

spiro alb

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

horizontal alb

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook